- TORSDAG
Drik over dagen 2 litter vand med øko citron i.
Morgenmad: 1 glas grøntsags juice af rødbede og gulerødder.
Formiddag: 2 glas soyachokolade med af dadler, banan og kakao.
Frokost: 1 skive stanaldrebrød, æg, tomat og porre på panden.
Eftermiddag: 1 sund chokolade kage og urte te.
Aftensmad: Sund burger bestående af 1 hakkebøf, en glutenfri bolle (kernebolle fra "Den glutenfri kogebog") 1 tomat, 6 cm agurk og rå løg.
Aftensanack: 1 stk frugt, 5 mandler og Urte te.
Forberedelser til næste dag:
- Gulerodskmeje, 2,5 dl vand og peber. 10-12 timer i dehydrator.
- FREDAG
Drik over dagen 2 litter vand med øko citron i.
Morgenmad: Grøn morgensmoothie lavet af 200g babyspinat, saft fra 2 appelsiner, revet øko citronskal, 1 advokado og lidt kold vand.
Formiddag: 1 kop urte te, 2 sunde trøfter.
Frokost: 1 skive stenalderbrød med sesamsmør, 5 gulerødder, en lille salat.
Eftermiddag: 2 glas soya chokolademælk lavet med 1 banan og kakao
Aftensmad: hokaido suppe. 1 hokaido græskar, 1 løg, 2 fed hvidløg, ingefærd, chili, 2 æbler, salt og peber. ristede græskar kerner til at putte på.
Aftenssnack: urte te og 2 gulerodsknækbrød med nutella af hasselnødder, kakao dadler og vand.
Forberedelser til næste dag:
- Gulerodsknækbrød (fra 42 raw) lavet med 4 dl gulerodspulpen fra saften, 3 dl hørfrø, 1 tsk salt, 2 tsk gurkemeje, 2,5 dl vand og peber. 10-12 timer i dehydrator.
- LØRDAG
husk vand!
Morgenmad: Grøn morgensmoothie lavet af 200g babyspinat, saft fra 2 appelsiner, revet øko citronskal, 1 advokado og lidt kold vand.
Formiddag: urte te og 1 kernebolle med sund nutella.
Frokost: 1 skive stanaldrebrød, æg tomat og porre på panden.
Eftermiddag: 2 glas soya chokolademælk lavet med 1 banan og kakao.
Aftensmad: Mellemøstens blomkålstallerken. 1/2 blomkål, 1 agurk, 1 rødløg, 3 tomater, 4 tørrede abrokoser, 1 dl cashewnødder. Dressing af: 1 dl oliven olie, 2 spsk citron saft, 3 håndfuld frisk persille salt og peber.
Aftenssnak: urte te og 2 sunde trøfter.
- SØNDAG
VAND
Morgenmad: Rå udgave af boghvedegrød med banan, kanel, frugt, 5 mandler, 1 spsk græskarkerner og 1 spsk hørfrøolie.
Formiddag: urte te og 1 kernebolle med sund nutella.
Frokost: En stor lækker salat med fisk til og et stor glas frisk lavet grønsagsjuice.
Eftermiddag: 2 glas soya chokolademælk lavet med en banan og kakao.
Aftensmad: Raw sushi. (fra "raw food")
Aftensanack: 2 sunde trøfter (fra "Den glutenfri kogebog") og Urte te.
Indkøb:
- kakao smør
Ingen kommentarer:
Send en kommentar